Domina Elegans

domina elegans organic kosmetikk

Domina Elegans er naturlige kosmetiske merker skapt av leger og forskere, som mener at den beste inspirasjon og ingredienser kommer fra naturen. Vår hudpleie filosofi er å gi huden alt den trenger for å være sunn og strålendemed ingen syntetiske konserveringsmidler og kun de beste komponentene fra naturen for å få deg og din hud si «takk!»

0% syntetiske konserveringsmidler
0% animalske ingredienser
0% syntetiske Dufter

Takket være moderne og innovative produksjonsteknologier har alle ingrediensene blitt behandlet i en form som er den mest effektive til hudens cellestruktur, mens på samme tid, har alle sine verdifulle egenskaper blitt beholdt. Dette er en annen type luksus og en annen type hudpleie. Uansett alder, hudtype eller hud bekymring, vil forsvarlig omsorg utrette mirakler.

Domina Elegans hudpleieserien er produsert etter GMP, ISO 9001: 2008 og ISO 14001: 2004 krav.

Alle produkter er produsert ved hjelp av kaldt trykk og kalde blandingsmetoder.
Kaldpressing metoder er en av de mest effektive metoden for å utvinne eteriske oljer. Det er en metode for mekanisk ekstraksjon hvor varme reduseres og minimaliseres gjennom doserings av råmaterialet. Mens noen metoder bruker høy temperatur (inntil 230C⁰), for å bearbeide råvarer, bruker den kaldpressing metode lave temperaturer (under 49C⁰), som får råvarer til å beholde alle sine verdifulle egenskaper (inkludert lukt og smak).

Kaldpressing fremgangsmåten er etterfulgt av kald blanding. Kaldpresset råvare emulgert bruker lav temperatur (ca 23C⁰) å sikre oppbevaring av alle vitaminer, ferments, mineraler og aminosyrer verdifulle for perfekt hud-omsorg.

4 D NATURAL BEAUTY

Domina elegans organic kosmetikkDomina Elegans 4D Natural Beauty produktlinje er egnet for alle aldre og er skapt for daglig bruk med rengjøringsmidler og fuktighetskremer for å ta vare på din hud naturlig. Disse produktene er trygge selv for den mest sensitive hud. Med tea tree olje, Dødehavsmineraler, silkeproteiner og den patenterte HYDRESIA® emulsjon, har alle produkter en 4D effekt: de fukter, fremmer produksjonen av kollagen, revitaliserer hudens cellestruktur og beskytter huden mot miljøskader. HYDRESIA® emulsjon består av naturlige oleosomes avledet fra saflor frø som gjør at huden beholder sunt nivå av fuktighet og næringsstoffer i hudcellene. Oleosomes bidrar til å frigjøre den aktive ingrediensen i våre lotioner gradvis, slik at huden ser ungdommelig ut i lengre perioder av gangen.

5D CELL INNOVASION

Domina Elegans 5D Cell Innovation-serien er en sann innovasjon i kosmetikkindustrien. Plante- stamceller og 5D effekt i våre Cell Innovation kremer fremmer kollagenproduksjonen, revitaliserer hudens cellestruktur, reduserer dannelsen av rynker, gir fukt og bidrar til å bekjempe tegn på aldring. The Cell Innovation-serien er egnet for alle hudtyper fra aldre 25+. Cell Innovation kremer er et resultat av 13 års forskning og hengivenhet fra leger og forskere over hele verden. Lett og enkel å bruke, la disse fantastiske naturlige komponenter pleie huden din hver dag.

WHITE BEAUTY

Solen er vår energikilde, men det kan føre til at huden vår å miste sin friske og strålende hud og fremskynde aldringsprosessen. Domina Elegans Hvit Beauty linje er dedikert til de som ønsker å hente den perfekte hud de pleide å ha. Bleking agenter kombinert med patentert naturlig HYDRESIA® emulsjon, Dødehavsmineraler og silkeproteiner vil ha en 5D effekt – de lette og lyse i huden, fukte, fremme produksjonen av kollagen, revitalisere hudens cellestruktur og bidra til å bekjempe tegn på aldring. Disse kremene er egnet for alle hudtyper og gir næring til skadet hud naturlig.

DOMINAS FOR MEN

Dominus For menn er en serie der naturen møter vitenskap Den beskytter mannens hud mot virkningene av forurensning og hektisk livsstil. Inspirert av naturen har vi skapt en rekke enkle pleieprodukter for mannen som er på farten. Duften av produktene er milde . Enkel å bruke og passer for alle hudtyper

KOMPONENTER:
Domina Elegans kosmetikk inneholder et stort utvalg av vegetabilske oljer, hver av dem har sine egne verdifulle og unike egenskaper. Alle ingrediensene er 100% naturlige. Ingen av produkten inneholder syntetiske konserveringsmidler. For råvarehåndteringen og blanding av komponentene, blir bare kald-trykk og kulde-blande metoder brukt for å sikre de beste kvalitetene av produksjonen.

Sweet Almond Oil (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) er lett og godt absorberende olje, spesielt bra for tørr og sensitiv hud. Oljen bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og metabolisme av huden, og stimulerer kollagen fornyelse syntese og hudceller ‘. På grunn av sin oppvarming, absorberende og muskelavslappende egenskaper er oljen brukt mye også som massasjeolje. De fleste av Domina Elegans kremer og lotions inneholder Sweet Almond Oil.

Bergamot Oil (Citrus aurantium bergamia Fruit Oil) har kjøling, vitaliserende og forfriskende samt antiseptiske egenskaper. Som alle andre sitron oljer, stimulerer det hudvevet.
Sunflower Oil (Solsikke Seed Oil) består av fettsyrer, som er spesielt nyttige for tørr, sensitiv eller skadet hud. Dessuten inneholder det olje syrer, vitaminene A, B, D, E og massevis av mineraler og lecithin, som alle er svært verdifulle hud nærende komponenter. Oljen er vel absorberende og bidrar til å opprettholde naturlig fuktighetsnivå i huden.

Jojoba Seed Oil (Simmondsia Chinensis Seed Oil) fukter og mykgjør huden. I tillegg har den antioksidative, anti-inflammatorisk og selv helbredende egenskaper (lindrer akne og eksem-problemer, hevelser og insektbitt). Jojobafrø olje bidrar til å opprettholde elastisitet av huden.

Grape Seed Oil  (Vitis Vinifera Seed Oil) består av antioksidativ polyphenol som bidrar til å redusere aldrings tegn. Oljen har anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper.

Tea Tree Leaf Oil (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil) har svært gode helbredende egenskaper. Det har blitt brukt i tilfelle av insektbitt, sopp, utslett, brannsår, abscesser, kviser, blemmer, vorter og andre hudproblemer. Tea tree olje er også brukt i stedet for syntetiske konserveringsmidler for utholdenhet formål. Tea Tree Leaf Oil brukes i alle Domina Elegans hudpleieprodukter i stedet for syntetiske konserveringsmidler.

Argan olje er anbefalt som fuktighetsgivende olje, mot akne og flassing av huden. Denne oljen har også medisinsk bruk mot revmatisme og helbredelse av brannskader. Oljen brukes i behandling av rynkete eller flassende tørr hud. I Domina Elegans hudpleie Argan olje brukes for sine utjevnings øyemed.

Silkeproteiner [HM1] bidrar til å beholde hudens fuktighetsbalanse, noe som gjør den elastisk og silkemyk. Når hudceller inneholder nok vann, ser huden sunn og ungdommelig ut. Hovedformålet med silke proteiner er å «transportere» vann inn i de dype lag av huden og holde det der så lenge som mulig, og hindrer dens fordampning gjennom huden. Konsekvent av silke proteiner gjør huden myk og fuktig.

Dead Sea Minerals har massevis av verdifulle egenskaper – de stimulerer hudens blodsirkulasjon, lindrer revmatiske sykdommer, regulerer hudens metabolisme og balanserer hudens struktur. Dødehavsmineraler inneholder svovel, noe som er naturlig antioksidant og stimulerer kollagen syntese og hudcelle ‘metabolismen; kalium og natrium, som regulerer hudens fuktighetsbalanse og hjelper til å utføre giftstoffer; klor, jod og magnesium som bidrar til å intensivere hudcelle ‘metabolismen; kalsium, som er nødvendig for å beholde celle strukturens styrke og for rensing av porer; brom, som faktisk er naturlig antibiotika, etc. I tillegg fungerer Dødehavsmineraler i kosmetikk som naturlig konserveringsmiddel.

Innovasjon og ny tilnærming i Domina Elegans kosmetikk

HYDRESIA® emulsjon består av naturlige oleosomes fra safflower frø og dens funksjon er å beholde sunt nivå av fuktighet og næringsstoffer i hudcellene. Safflower oleosomes fungerer som naturlig vann og næringsstoffer reservoarer. Når huden trenger ekstra fuktighet eller ernæring, bidrar oleosomes til å frigjøre dem gradvis, slik at huden ser ungdommelig og lett ut under lengre tidsperioder.

Plante-avledet stamceller Extract, inkludert i Domina Elegans Cell Innovation produkter, er en svært effektiv anti-aging komponent. Det stimulerer kollagen syntese og fornyelse av hudceller, reduserer dybden og lengden på rynker og hindrer dannelse av nye rynker. Plante-avledet stamceller trekke ut, behandlet på en måte der alle verdifulle egenskaper av stamceller har blitt beholdt, er den mest unike og nyskapende tilnærming om anti-aldring hudpleie produkter.

Kollagen er et naturlig protein som gir våre organer strukturell støtte-the fibrøse, elastisk, bindevev i kroppen vår som holder oss sammen. Kollagen er en del av den naturlige sminken av våre sener, leddbånd, ledd, muskler, hår, hud, etc. Som vi er alder, bremser produksjonen av kollagen i kroppen vår ned. På utsiden ser vi huden vår begynner å rynke og mister sin ungdommelige utstråling på grunn av nedbryting av bindevev. Siden plantestamcelle komponent har styrken av kollagen produksjonen forfremmelse og celleaktivering, kan du forvente huden din til å forynge. Komponenten er en utmerket funksjonelt materiale for kosmetikk som muliggjør betydelig celleaktivering og kollagensyntese å forbedre fine rynker.

Bleking sammensatte er multifunksjonelle hud lightener for alle hudtyper som i betydelig grad reduserer farge og størrelse på pigmentflekker, minsker og spalter pigmentering. Alle Domina Elegans Hvit Skjønnhetsproduktene omfatter syv ulike naturlige hvithet komponenter, som er valgt fra ca 100 forskjellige planter som har lignende egenskaper.

Alle ingrediensene er av naturlige opprinnelser. Inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler.

best organic kosmetikk