Ontic minerals kosmetikk

 

                                                                                                                                                                                                                   ontic

Ontic minerals mineraler kosmetikk består av naturlige forekommende mineraler som har blitt nøye rengjort og jordet til et fint pulver og deretter andre naturlige ingredienser er lagt til som er gunstig for huden din. Ontic Mineraler kosmetikk er ren, naturlig og ekte.

Ved å utvikle Ontic Mineraler kosmetikk har vi skapt en perfekt formulering som gir huden din en naturlig glød og beskyttelse uten å skade den.

Du kan bruke Ontic Mineraler kosmetikk som de er, eller du kombinere dem sammen for å lage unike farger som passer deg best.

En av de viktigste komponentene i Ontic Mineraler kosmetikk er glimmer som kan være i farger perlemor, glitrende eller matt og fargen kan variere fra grå til lys blå og grønn. For å få forskjellige farger er glimmer blandet med jernoksid. Takket være åpenhet micas, sin glatte overflate, utmerket slickness og heft etterlater den en ungdommelig glatt og skånsom glitter på huden din.

I motsetning til organiske forbindelser, er disse ikke-allergiske og ikke komenogene (kviser og komedoner). I tillegg til en vakker hudfarge Ontic Mineraler kosmetikk tar vare på huden din ved å absorbere overflødig talg. Det er sterkt anbefalt å bruke kosmetikk med mineral fargepigmenter hvis du har økt følsomhet i huden og sebum utskillelse. Mineral kosmetikk dekker huden din med et tynt lag som reflekterer og sprer lys, skjuler små hud defekter og rynker, glatter huden visuelt og etterlater ingen spor. Ved påføring på huden lag på lag vil du få en rikelig og effektiv farge. Ontic Mineraler kosmetikk er den enkleste, reneste og mest naturlige form av kosmetikk som tar godt vare på huden din.

– Mineral Øyenskygge
Mineral Veil
Mineral Foundation 
Mineral Rouge
– Mineral Solpudder
Makeup-børster 

ontic minerals kosmetikk3

Fordeler med å bruke Ontic Mineraler kosmetikk:

– Naturlig hudfarge
– Ingen ubehagelig følelse på huden
– Skjuler rynker effektivt
– Naturlig solfaktor
– Anti-inflammatorisk effekt

Ontic Minerals mineral makeup komponenter:

Mica – hovedkomponenten i Ontic Mineraler kosmetikk. Forbedrer hudens struktur og gir den en maksimalt naturlig hudfarge. Det skjuler også rynker og porer, gjør huden matt, reduserer sebum glans og tetter ikke porene.

Titandioksid – titandioksid brukes i kosmetikk og hygieneprodukter som en hvit pigment som er ment å brukes på huden (selv rundt øynene), negler og lepper. Dette mineralet har god evne til å reflektere og spre lys (også UV) bidrar til å bevare produktet lenger, og det fungerer som en naturlig sol-beskyttelse til huden din. Titandioksid er ikke-giftig, og det er mye brukt i næringsmiddelindustrien.

Sinkoksid – hvit pigment med antiseptisk og gjenopprettende effekt. Naturlig beskyttelse for UVA og UVB.

Rispulver – svært effektiv i tilfelle av fet og problematisk hud. Det har absorberende egenskaper, gir huden din en naturlig matt farge, er gjennomsiktig, jevner hudfargen og forbedrer ansikts hudfargen. Tørker ikke huden og er ofte anbefalt til en aldrende hud. Den er ideell for alle hudtyper. Pulvet er fuktighetsgivende og tørker ikke ut huden.
Pulverisert T-sone forblir matt i lang tid fordi små naturlige partikler normaliserer hudens sebum utskillelse.

Kaolinleire – er en soltørket og filtrert leire som har en terapeutisk effekt. Kontrollerer overdreven sebum sekresjon og tørker ikke ut huden.

Magnesiumstearat – er en hvit naturlig pigment som gir en myk og silkeaktig struktur.

Organisk jojobaolje – i kosmetikk brukes jojobaolje i kosmetisk behandling. Det lindrer hudens irritasjon og tørrhet. Meget effektiv for aldrende hud, rynker rundt øynene, kviser og problematisk hud generelt. Den inneholder E-vitamin, er antioksidant, anti-inflammatorisk og har regenererende effekt. Den brukes til å helbrede tørre lepper og hud rundt øynene. Jojobaolje lager et beskyttende lag på huden din som er usynlig og uten glans. Den kan brukes til å behandle kviser, eksem, psoriasis og for å lindre eksem. Hindrer mikroorganismer og patogener (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans) dannelse og vekst.

E-vitamin – en sterk antioksidant som hjelper til med å bekjempe frie radikaler, har en anti-inflammatorisk effekt, lindrer betennelse og bidrar til å holde huden i god stand. I Ontic Minerals kosmetikk E-vitamin er en fuktighetsgivende komponent. Det styrker hudens naturlige forsvar og reduserer tap av fuktighet. Huden forblir glatt og myk i flere timer.

Jernoksider – er naturlige mineralpigmenter som gir gulaktig, rødlig og bruntoner.

Ultramarin – slipt halvedle stein, blå, grønn, fiolin fargepigmenter.

Bornitrid – mineral som gir sminke en mer langvarig effekt og har utmerket vedheft til huden din.

ontic minerals kosmetikk