Vestige Verdant

vestige verdant logo

Vestige Verdant betyr et tegn på blomstringen, frodig naturlighet.
Dette er hva vi står for og dette er hvem vi er. En arv fra naturlig skjønnhet.

vestige verdantVi har stor tro på at organiske, kjemikalie fri kosmetikk er veien videre, at skjønnhet kan bli styrket ved hjelp av komponenter fra moder natur, at skjønnhets produkter skal være helse bringende heller enn en helserisiko. Det sies, skjønnhet krever ofre. Vi mener at skjønnhet gir fordeler.

Våre produkter er en revolusjon. Et monument til en sunn, økologisk og langvarig skjønnhet.
Alle Vestige Verdant produktene er økologiske fordi vi oppriktig tror at kroppen din er et tempel.

margid

Stay Healty. Be Gorgeous. Feel VerdantVestige Verdant Rare Oil Blend

vestige_verdant_rare_oil_blend_1Denne luksuriøse Sjeldne Olje Blandingen er noe mer enn en bemerkelsesverdig god hudpleieprodukt. Dette er en – en sann manifest av økologisk hudpleie.  Den er laget av sjeldne oljer av høyeste kvalitet. Oljen fukter, reparerer og forynger huden din. Oljen er laget med største forsiktighet og fokus på detaljer som sørge for at du får det aller beste produktet.
Dette er et genuint effektiv hudpleie produkt som er 100% økologisk, som gir helsefordeler samt skjønnhets fordeler.

Får å gi deg det beste – Rare Oil Blend er laget av høyeste kvalitet og sjeldne oljer. Neroli olje fra Italia, Patchouli olje fra Indonesia, Gulrot frø olje fra Nepal, Tindvedslekten olje fra Tyskland og Argan olje fra Marokko – kun det beste noen gang vil gjøre for Vestige Verdant.

Hva gjør det best- Rare Oil Blend får sine råvarer fra bønder med kun de beste økologiske og fair trade-sertifikater. I industrien bruker vi bare det siste innen høyteknologi for å sikre at alle de helsemessige fordelene av disse fantastisk sjeldne oljer er levert til deg uendret.

Med Rare Oil Blend huden din kan beskrives med- Mykhet av kasjmir, fra dypt fuktighetsgivende økologisk Argan olje. I tillegg til det, har argan olje den unike evnen til å forminske porene og balansere huden din.
Hudceller forynget, gjort mulig ved forbløffende tempo ved hjelp av økologisk gulrot frø olje – rik på vitamin A, karoten. Denne mirakuløse anti-inflammatorisk olje vil gjøre huden din ungdommelig elastisk og har anti kreftfremkallende egenskaper.
Silkeaktig glatthet, fra høyverdig organisk Neroli olje. – denne oljen løser opp stress, strammer huden og stimulerer til nye hudceller.
Eksepsjonell Friskhet, avledet fra klasse-A organisk Patchouli olje. Dette er oljen som gjør at du føler og ser virkelig avslappet. Den har også anti-allergi evner.

Ingredienser:

Argania Spinosa Kernel Oil (Organic Argan oil).
– Citrus Aurantium Amara Flower Oil (Organic Neroli oil).
– Hippophae Rhamnoides Oil (Organic sea-buckthorn oil).
– Pogostemon Cablin Oil (Organic Patchouli oil).
– Daucus Carota Sativa Seed Oil (Organic carrotseed oil).
– Limonene.
– Linalool.

0% Parabens. 0% Carcinogens. 100% Organic.  0% Parabener. 0% Karsinogener. 100% Økologisk.

Retninger

1. Hemmeligheten til en nydelig hud begynner med rensing det. Fjerne all sminke, smuss og støv skjema huden din. På den måten huden din er klar til å være glad.
2. Påfør noen dråper av Rare Oil Blend på fingertuppene og masser det på ansiktet ditt. For tørre områder på huden din legge en dråpe mer og forsiktig massaser problemområder litt lenger.
3. Aldri glem halsen og brystet. De er like viktig som ansiktet ditt.
4. La Rare Oil Blend å gjøre sin magi i 10 minutter.
5. Smil!
Rare Oil Blend er egnet for alle hudtyper og ment å bli brukt daglig. Bare sørg for at du venter10 minutter før du påfører sminke.

Organic Bioactive Anti-aging Mask

vestige verdant organic bioactive anti ageing maskOrganic Bioaktive Face Mask er mer enn en virkelig effektiv, dyp rensing og helbredelse ansiktsmaske. Det er en sensasjon og en hendelse. Et ritual som kan føles mens du bruker den, og resultatet er synlig umiddelbart etter. Det er en opplevelse av fordelene med de høyeste karakteren økologisk kosmetikk, preget av absolutt renhet.
Perfekt for å balansere de synlige bivirkninger av en travel livsstil. Holde huden frisk, ren og nydelig ved å hjelpe deg å bli kvitt alle de dårlige ting som gjemmer seg under huden din. Det er en grunn til at våre kunder refererer til denne ansiktsmaske som et «mirakel maske» og vi inviterer deg til å finne ut hvorfor.

En naturlig skattkammer

 Brakt til deg etter et tiår med forskning, testing og raffinering – kan vi endelig gi en helt naturlig bioaktivt anti aldrings maske med en av de kraftigste naturlige antioksidanter kjent for vitenskapen.
En av de viktigste ingrediensene i denne ansiktsmaske er huminsyre. Et stoff, som er molekylstrukturen er så komplisert, det er umulig å gjenskape syntetisk. Det vi har gjort er utnyttet kraften i naturen, med det formål å gi deg en god følelse.
Den organiske natur av vårt produkt har vi holdt fritt for alle syntetisk og skadelige ingredienser. Behandlet ved hjelp av en kjemisk fri teknologi for å sikre at huden din får den aller beste pleie den fortjener. Naturlig.

Retninger

1. Skyll ansiktet med varmt vann.
2. Påfør et 1-3 mm tykt lag av organisk maske til ansiktet ditt. Det er viktig å sørge for at fargen på huden din ikke er synlig fra under masken.
3. La det virke ca 5 til 10 minutter, avhengig av din hudtype. Vi anbefaler deg å starte med fem minutter og deretter jobbe ut den perfekte tiden selv.
4. Skyll masken av med kaldt vann.
5. Smil!
De bioaktive ingrediensene innkapslet i denne organisk maske vil fortsette detoxing i de dypere lag av huden din i ca 30 minutter etter at masken er vasket av, derfor foreslår vi at du venter en halv time før du bruker noen andre kremer, lotion eller skjønnhetsprodukter. Dette er for å sikre at du får mest mulig ut av denne mirakuløse maske.

Hvor ofte bør du bruke denne ansiktsmaske?

 I starten anbefaler vi at du bruker den annenhver dag i ca 3 uker. Dette skyldes det faktum at hudecelle livssyklus er ca. 21 til 28 dager, og den foreløpige intensivert behandling av den organiske masken blir grundig hudfornying Etter de første tre ukene. Det anbefales å bruke masken to ganger i uken, oftere hvis du har en tendens til å ha et problematisk hud.

Når bør du bruke denne ansiktsmaske? 

Den beste tiden ville være på kvelden . Dette er fordi natten er da huden best tar opp næring – kroppen og huden vil helbrede seg selv og dette øker den positive effekten av de bioaktive ingrediensene som finnes i den organisk masken. – vil du virkelig finne huden forynget, oppfrisket glattere og mykere morgenen etter.
Denne ansiktsmaske er helt trygt for gravide og ammende mødre. Det er også anbefalt på grunn av frie radikaler fange og avgiftende evner av denne 100% økologisk maske.

Fordeler

– Dyp rensende og fuktighetsgivende.
– Forbedre hudens tekstur.
– Gjenopplivende øker blodsirkulasjonen.
– Roer ned allergisk eller sensitiv hud.
– Forebygger akne.
– Lindrer stresset hud
– Gjenoppretter den naturlige pH-nivået i huden din.

Ingredienser:
– Humic Acid.
– Hymatomelanic Acid.
– Fulvic Acid.
– H20.
– Lipides.
– Minerals.
– Botanical mass.
– Ash.
– Sulphur.

0% parabener. 0% allergener. 0% kreftfremkallende.

4-Vestige-Verdant